Μηχανή RTP για βάφλες

Μηχανή R1

Που είναι μια υπερσύγχρονη (κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας) μηχανή βάφλας (RTP) με έξυπνη τεχνολογία που προσφέρει τη δυνατότητα να ψήνετε συνεχώς και γρήγορα φρέσκες βάφλες. Τα μηχανήματά μας έχουν πολλά πλεονεκτήματα:

 • Αυτόματος χρόνος εκκίνησης : Τα μηχανήματά μας προσφέρουν ένα χρονοδιακόπτη αυτόματης εκκίνησης (χωρίς κουμπιά ώθησης) που ενεργοποιείται και αρχίζει να μαγειρεύει τέλεια τη βάφλα. Αυτή η τεχνολογία αναγνωρίζει αν κάτι είναι λάθος (έξυπνη τεχνολογία) και σας ενημερώνει.
 • Ηλεκτρονικός χρονοδιακόπτης & θερμοστάτης : Προσφέρει ρύθμιση ώρας και θερμοκρασίας ανάλογα με τον τρόπο που θέλετε να ψήσετε τη βάφλα σας (πρωινό και επιδόρπιο) και έναν ψηφιακό χρονοδιακόπτη αντίστροφης μέτρησης. Ο νέος μας θερμοστάτης υψηλής τεχνολογίας καταναλώνει λιγότερη ηλεκτρική ενέργεια που εξοικονομεί τελικά τα χρήματα των πελατών μας.
 • Κατασκευή από ανοξείδωτο χάλυβα : Ελαφριά, εύκολη στον καθαρισμό, με επικάλυψη από τεφλόν, το οποίο σας επιτρέπει να ψήνετε βάφλες χωρίς να χρησιμοποιείτε κάποιο σπρέϊ, βούτυρο ή λάδι.
 • Καινοτόμα τεχνολογία εναλλαγής πλακών : Η προηγμένη τεχνολογία μας προσφέρει, εύκολη αλλαγή πλακών, ποικιλία σχημάτων και μεγέθους (μίνι, τετράγωνα, κώνοι, κ.λπ.), κατασκευασμένες απο αλουμίνιο. Αυτή η τεχνολογία βοηθάει στην εξοικονόμηση χρόνου στις επισκευές και στη βασική συντήρηση της.
 • Πλεονεκτήματα ψησίματος : Η επίπεδη εύκολη και συντονισμένη τεχνική ψησίματος σας επιτρέπει να επεκτείνετε τις επιλογές μενού με γεμιστές βάφλες τόσο για γλυκές όσο και για αλμυρές προτάσεις. Για παράδειγμα: βάφλα πίτσας, ζαμπόν και τυρί, σταγόνες σοκολάτας ή φρούτα …
 • Πατενταρισμένη τεχνολογία “Auto Start”
 • Ταχύτατο, σωστό ψήσιμο (περίπου 3 λεπτά)
 • Λιγότερα απορρίμματα
 • Δεν κολλάει
 • Εύκολο καθάρισμα
 • Πολλές επιλογές πλακών
 • Πανεύκολη χρήση
 • Παραχώρηση Βαφλιέρας με Χρησιδάνειο
 • Δωρεάν υποστήριξη
Waffle machine - R1
Waffle machine - R1
Waffle machine - R1
Waffle

Οι βάφλες μας ετοιμάζονται γρήγορα και εύκολα με μια διαδικασία σε 3 απλά βήματα, χωρίς να απαιτείται ειδική κατάρτιση. Μαζί με τον εξοπλισμό, ο οποίος αποτελεί την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, σας προμηθεύουμε τα υλικά για μια τέλεια συνταγή.

Έχετε ήδη ένα Φούρνο για Βάφλες της Carbon; Παρακάτω θα βρείτε πληροφορίες σχετικά με το καθάρισμα και τη διατήρηση.

 1. Κάθε πρωί, προθερμαίνετε το Φούρνο για Βάφλες για 15 λεπτά. Ψεκάστε ελαφρώς τη σχάρα με το συντηρητή σχάρας της Carbon.
 2. Κάθε βράδυ τοποθετήστε (2) χάρτινες πετσέτες στη χαμηλή σχάρα. Ρίχτε 42 gr νερό πάνω από τις πετσέτες. Κλείστε τις σχάρες και γυρίστε τα χερούλια. Καθαρίστε με τον ατμό για (1) κύκλο. Επαναλάβετε εάν είναι απαραίτητο. (Κρατήστε το νερό μακριά από το ηλεκτρονικό κουτί ελέγχου!)
 3. Μεταξύ των κύκλων ψησίματος αφαιρείτε την εναπομένουσα ζύμη μόνο με την ειδική βούρτσα της Carbon. Προφύλαξη: Χρησιμοποιείτε μόνο τη σπάτουλα που αντέχει σε υψηλή θερμοκρασία, τη βούρτσα και το συντηρητή σχάρας, άλλα εργαλεία θα καταστρέψουν την αντικολλητική επιφάνεια.

Ο εξοπλισμός μπορεί να καταστραφεί με ποικίλους τρόπους. Πολλές συνηθισμένες πρακτικές, όπως δοκιμάστηκαν παλαιότερα, είναι μη αποδεκτές. Για την αποφυγή καταστροφών:

 1. ΝΑ ΜΗΝ επιτρέπετε την τοποθέτηση άλλων υλικών εκτός από τη ζύμη Golden Malted πάνω στις σχάρες.
 2. ΝΑ ΜΗΝ «ξύνεται» με σπάτουλα ή πιρούνι τη σχάρα εάν έχει κολλήσει κάτι πάνω σε αυτή.
 3. ΝΑ ΜΗΝ λαδώνετε τις σχάρες.
 4. ΝΑ ΜΗΝ αποσυναρμολογείτε μέρη των μηχανημάτων.
 5. ΝΑ ΜΗΝ αφήνετε βάφλες ή ζύμη στις σχάρες εάν συμβεί μια ατυχία. Καθαρίστε τις.
 6. ΝΑ ΜΗΝ εκθέτετε τα μηχανήματα σε υπερβολικές δονήσεις ή πτώσεις.
 7. ΝΑ ΜΗΝ αφήνετε τα μηχανήματα εκτεθειμένα σε εξωτερικό περιβάλλον.

Προβλήματα Θέρμανσης

 1. Είναι ο Φούρνος συνδεδεμένος με το ρεύμα;
 2. Έχει ο διακόπτης κυκλώματος “σκοντάψει”;
 3. Βρίσκεται ο διακόπτης στη θέση «on»;
 4. Αφήνετε στην αρχή της λειτουργίας του φούρνου 15 λεπτά ώστε να προθερμανθεί σωστά;

Προβλήματα Κολλήματος των Σχαρών

 1. Πριν από το ξεκίνημα της καθημερινής λειτουργίας, οι σχάρες πρέπει να ψεκάζονται με το συντηρητή σχαρών της Carbon.
 2. Είναι και οι δύο σχάρες ζεστές;
 3. Χρησιμοποιείτε μόνο αλεύρι Golden Malted για Τηγανίτες και βάφλες της Carbon;
 4. ΠΟΤΕ μη χρησιμοποιήσετε προϊόντα λαδιού ή σπρέι λαχανικών πάνω στις σχάρες.

Εάν έχετε οποιεσδήποτε απορίες, παρακαλούμε τηλεφωνήστε στην εταιρεία μας.